Nyári felkészülés és tábor szervezéséről és működéséről
10 gyerek – Baksa Zoltán, Földvári Áron, Gőz György, Drávucz Dávid, Drávucz Márk, Kozma Zsolt, Lukácsi Ákos, Lukácsi Szilárd, Ragó Attila, Szabó Szabolcs – az iskolai nyári szünetben heti rendszerességgel járt tűzoltóságunkra a tűzoltószakkörre. Itt betekinthettek a tűzoltók mindennapjaiba, elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vettek részt. Tanultak, jó helyen voltak!

Bővebben...

 
Június 20-án Mezőtúron a megyei tűzoltó szakmai versenyen tűzoltóságunkat Varga Zoltán képviselte. A 25 versenyző közül a középmezőnyben végzett, 12. helyezést ért el. Gratulálunk!
Július 7-én a Jászapátin megrendezett „Arató napon” a Jászapáti Tűzoltó Egyesülettel tűzoltó bemutatón vettünk részt. A kisériek műszaki mentési bemutatóján, egy közelekedési balesetet szenvedett autóból került személy kimentésre.

Bővebben...

 
A jászkiséri tűzoltók 2007. június 10. és július 15-e között 38 káresemény felszámolását végezték el.
káresemények jellegük szerint ismét vegyes képet mutatnak. Többségük viharkár volt és többnyire Jászapáti területén történt, voltak kisebb szabadtéri tüzek a gondatlan tűzgyújás - szemétégetés, dohányzás – következtében, és személyi sérülésekkel valamint nagy anyagi kárral járó közlekedési balesetek is történtek a környező országutakon.

Bővebben...

 
Folyamatosan zajlik a Békés – dánfoki nemzetközi tűzoltótáborba menő 10 ötödik és hatodik osztályos gyermek elméleti és gyakorlati felkészítése.
A gyerekek minden hétfőn és csütörtökön 18 órától a tűzoltólaktanyában tanulják az elsősegélynyújtást, égés elméletet, ismerkednek a tűzoltó-szakfelszerelésekkel, szerelési gyakorlatot hajtanak végre, megismerkednek a magyarországi tűzoltóságok kialakulásának történelmével. Igyekszünk őket a táborra felkészíteni, ne ott halljanak először ezekről a dolgokról. Köszönet a felkészítő munkáért!
 
Balog László, tűzoltóságunk elnöke az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiírt Dr. Balogh Imre emlékpályázatra benyújtott 30 oldalas szakmai pályázatáért „Emlékgyűrűt” vehetett át a Főigazgatóság székházában június 4-én.
Az elismerésben országos szinten 2 fő részesülhetett.

Gratulálunk neked Laci és köszönjük a munkád!
 
További cikkeink...
Névnap
Ma 2018. április 22., vasárnap,
Csilla és Noémi napja van.
Holnap Béla napja lesz.
Oldalstatisztika
Tagok : 1132
Tartalom : 37
Tartalom találatai : 114979
Ki olvas minket?
Oldalainkat 8 vendég böngészi