Június 20-án Mezőtúron a megyei tűzoltó szakmai versenyen tűzoltóságunkat Varga Zoltán képviselte. A 25 versenyző közül a középmezőnyben végzett, 12. helyezést ért el. Gratulálunk!
Július 7-én a Jászapátin megrendezett „Arató napon” a Jászapáti Tűzoltó Egyesülettel tűzoltó bemutatón vettünk részt. A kisériek műszaki mentési bemutatóján, egy közelekedési balesetet szenvedett autóból került személy kimentésre.
Június 11-től szeptember 17-e közötti időszakban a jászkiséri tűzoltók 56 káreseménynél végeztek munkát. Az esetek zömét a nyári szárazságban gondatlanul meggyújtott avar, szárazfű és tarlótüzek jelentették. De volt garázdaság gyanúját keltő eset is, ami elítélendő cselekedet! Amiért mások áldozatot vállalva tesznek, dolgoznak egy szál gyufával tönkre lehet tenni?! Gondolkozzanak el ezen! Nem beszélve arról, hogy az őrizetlenül hagyott tüzek veszélyt jelenthetnek másokra is és a természetre is!A szabadtéri tüzek mellett volt lakóház tűzhöz valamint közúti balesetekhez riasztásunk. A káresemények felszámolása mindig szakszerűen, további balesetek elkerülésével történt.
 
Névnap
Ma 2018. február 25., vasárnap,
Géza napja van.
Holnap Edina napja lesz.
Oldalstatisztika
Tagok : 1129
Tartalom : 37
Tartalom találatai : 112651
Ki olvas minket?
Oldalainkat 27 vendég böngészi